Hanna Vihervuoresta PPD:n uusi asiakkuuspäällikkö

Hanna Vihervuori on painotalo Plus Digitalin uusi asiakkuuspäällikkö. Vihervuoren toimipiste sijaitsee Lahdessa Ilmarisentiellä Painotalo Plus Digitalin tiloissa.

41-vuotiaalla Vihervuorella on laajasti kokemusta mainostoimistoista, tapahtumajärjestämisestä ja graafisen teollisuuden palveluksessa Hanna on ollut vuodesta 2010 lähtien. Viimeiseksi Hanna oli töissä Kauppakeskus Triossa kauppakeskuspäällikkönä.

Hanna on myös saanut äskettäin jatko-opintonsa päätökseen ja nyt hänellä on tradenomi YAMK -tutkinto. Opinnot ovat keskittyneet liiketalouteen, sen kehittämiseen, markkinointiin ja brändin kehittämiseen sekä myyntiin.

–Uudessa työssä onkin hienoa, että täällä ei tarvitse laittaa osaamistaan siiloihin, vaan niitä voi yhdistää. Itsellä on monipuolista markkinointiprosessien kokonaisuuksien osaamista, ja PPD voi tarjota painotöiden lisäksi mainostoimistopalveluita, jakelu- ja logistiikkapalveluita sekä digitaalisia palveluita. Asiakas voi olla varma, että hän meidän kanssa toimiessaan tavoittaaomat asiakkaansa, Vihervuori sanoo.

Kun vapaa-aika on viime aikoina mennyt opiskeluun, sanoo Hanna nauttivansa aikatauluttomasta vapaasta.

–Voin tehdä asioita nyt fiilispohjalta, käydä elokuvissa tai kävelyllä.

Hannan tytär harrastaa golfia Lahden Golfin kilparyhmässä ja osan vapaa-ajastaan Hanna kertoo olevansa golf-mutsi.

PPD:n myyntijohtaja Jyrki Vattulaisen mielestä  erityisen positiivista on, että Hannalla on alan vankan myyntikokemuksen lisäksi markkinointiosaamista.

–Parhaimmillaan Hanna on ihmisten kanssa, hänellä on asiakaspalvelumyönteinen ote, hän on ulospäin suuntautunut ja tunnettu hyvästä palvelustaan. Mukavaa, että hänestä tulee osa tiimiämme.

Hanna on aloittanut PPD:llä työnsä toukokuussa.