Esa Pussinen PPD:n uudeksi asiakkuuspäälliköksi

Painotalo Plus Digitalin uutena asiakkuuspäällikkönä on aloittanut Esa Pussinen. Hänen työpisteensä sijaitsee Ilmarisentiellä Lahdessa. Tuoreella asiakkuuspäälliköllä on 40 vuoden kokemus kirjapainoalalta. Aikaisemmin Pussinen veti lahtelaista kirjapaino Aldusta.

–On hienoa saada kirjapainoalan konkari myyntitiimiimme. Asiantuntevan asiakaspalvelun parantaminen on yksi osa PPD:n kasvustrategia, sanoo myyntijohtaja Jyrki Vattulainen.

Esa Pussisen mielestä PPD on kiinnostava yhtiö painoalalla: Sillä on laaja kokonaistarjonta, jopa hieman poikkeuksellinen kirjapainolle.
Laaja tuoteportfolio sisältää painotuotteiden lisäksi digitaalisia ja mainostoimistopalveluita. PPD tarjoaa julkaisun tai muun painotuotteen ideoimisesta paino- tai digituotteen julkaisuun saakka tarvittavat palvelut.

–Näin laaja tarjonta yhden asiakaspalveluhenkilön kautta tarjoaa asiakkaalle helppoa ostamista, Pussinen sanoo.

PPD on myös laajentanut palvelutuotteitaan.

Uusin lisä palvelusalkussa on LehtiPlus. Se on toimituksellisen työn suunnitteluun ja toteutukseen tehokas palvelu.

–Hallitset helposti pilvipalveluna mediasi sisällöntuotantoa- ja –hallintaa, prosessin sujuvuutta aina julkaisuun saakka, Jyrki Vattulainen kertoo.

Painotalo Plus Digital on lahtelainen painotalo, joka tarjoaa laajoja kokonaispalveluita paino- ja digituotteiden julkaisuun.

www.ppd.fi

Lisätiedot:
Jyrki Vattulainen, 044 736 0732, jyrki.vattulainen@ppd.fi